Συσκέψεις με φορείς στο Δήμο Ρήγα Φεραίου το Σάββατο για την Κατερίνα Παπανάτσιου

0
4

Η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου θα επισκεφτεί την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με σκοπό να συναντηθεί με φορείς της περιοχής ώστε να συζητήσει μαζί τους, να ενημερωθεί για τα θέματα που τους αφορούν και τα προβλήματα που υπάρχουν και να ανταλλαγούν πληροφορίες και απόψεις.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα ξεκινήσουν στις 10.30 πμ.

Η Υφυπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί αρχικά με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και αντιπροσώπους των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση με επαγγελματικούς και αγροτικούς φορείς της περιοχής. Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα ολοκληρωθεί με μια ευρεία σύσκεψη της Υφυπουργού με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.