Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

0
4

dimotiko-symvoulio7Με 40 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου, που θα αποφασίσει μια μισθώσεις κτιρίων στο Βελεστίνο και στο Στεφανοβίκειο, για να στεγαστούν Κέντρα Ενημέρωσης Πολιτών και Ληξιαρχείου – Δημοτολογίου.

Επίσης θα ληφθεί απόφαση για δωρεάν παραχώρηση χρήσης του παλιού Γυμνασίου Καναλίων στον Πολιτιστικό Σύλλογο και για μεταβολές σχολικών μονάδων του Δήμου.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για την αποκομιδή συγκέντρωση και μεταφορά απορριμμάτων από τους οικισμούς Κεραμιδίου, Καμαρίου, Αγ. Ιωάννη, Αγριελιά και Βένετο, στο ΧΥΤΑ Βόλου, έτους 2015, προϋπολογισμού 15.000 € και απόφαση για προέγκριση δαπανών για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο και απόφαση για έγκριση της Τεχνικής Περιγραφής Υπηρεσιών , σχετικά με τη λειτουργία των τομέων Πολιτισμού και περιβάλλοντος της Δ.Η.Κ.Ε.Ρ.Φ. προϋπολογισμού δαπάνης 45.000 €.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.