Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα. Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» της TRT

0
29

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Πολύζο της TRT, χθες Τρίτη 25/5 με αφορμή τα προγραμματισμένα και τα εν εξελίξει έργα του δήμου καθώς και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα “τρέξουν” το καλοκαίρι του 2021.

Στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με τα έργα του δήμου ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου ανέφερε ότι …

α) Ξεκινά άμεσα το Αθλητικό Κέντρο Στεφανοβικείου, ένας χώρος 25 στρεμμάτων όπου μεταξύ άλλων θα υπάρχει γήπεδο Μπάσκετ, γήπεδο Τένις, γήπεδο Βόλλεϋ, Αναψυκτήριο, Αμφιθέατρο καλοκαιρινών εκδηλώσεων κ.ά. Ήδη από την Δευτέρα 31/5 ξεκινά ο εργολάβος.

β) Ανάπλαση πλατείας Ριζομύλου. Ήδη το έργο εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη.

γ) Πολυχώρος εκδηλώσεων στο Ριζόμυλο. Σε λίγους μήνες το κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ριζομύλου θα είναι ιδιοκτησίας του Δήμου όπου άμεσα θα δημιουργηθεί ένας πολυχώρος εκδηλώσεων.

δ) Αποχέτευση Αγίου Γεωργίου – Αερινού. Ένα μεγάλο περιββαλοντικό έργο σε εξέλιξη όπου με το Κουμάσι των Καναλίων και την αποχέτευση ομβρύων Ριζομύλου ολοκληρώνεται αυτό το μεγάλο περιβαλλοντολογικό έργο του δήμου, θωρακίζοντας τις τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

ε) Βελεστίνο. Από τον Ιούλιο ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις. Ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών πραγματοποιείται. “Έχει να πέσει άσφαλτος δεκαετίες στο Βελεστίνο”, τόνισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας.

στ) Βελεστίνο. Μουσείο Γεωργικών εργαλείων. “Τελειώνει” μας αποκάλυψε ο Δήμαρχος. Τέλος Σεπτέμβρη τα εγκαίνια.

ζ) Αμαξοστάσιο δήμου. Είναι έτοιμο το ιδιόκτητο αμαξοστάσιο. Μέχρι και τον δικό τους χώρο θα έχουν οι υπάλληλοι του δήμου, τόνισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας.

η) Πεζόδρομος Βελεστίνου. Τον Οκτώβριο ξεκινά η ανάπλαση, μετά από αίτημα των επαγγελματιών του Βελεστίνου όπως τόνισε ο κ. Νασίκας, ώστε οι επαγγελματίες να έχουν διαθέσιμη όλη την καλοκαιρινή περίοδο για να δραστηριοποιηθούν.

θ) Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πολύπτυχο επετειακών δράσεων με  60 περίπου εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα έως τέλος του έτους μας γνωστοποίησε ο Δήμαρχος, ξεκινώντας μάλιστα από το προσεχές Σάββατο 31 Μαΐου με την έλευση στο Βελεστίνο 50 μοτοσυκλετιστών της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Βόλου, το Μεσολόγγι και την Αλεξανδρούπολη

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Νασίκας στην εκπομπή “Κεντρική Ελλάδα, Καλησπέρα” της TRT

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.