Συνάντηση του Απόστολου Καναβού με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Μαγνησίας

0
801

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Απόστολος Καναβός και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις ανάγκες και τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της εργασίας και προσφοράς τους στην κοινωνία.

Ο κος Απόστολος Καναβός αφουγκράστηκε τα πολλά προβλήματα των εργαζομένων, όπως η ανάγκη για μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού και η ενίσχυση με νέο για την κάλυψη των αναγκών, η τοποθέτηση πληρωμάτων στα Κέντρα Υγείας για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και το διαχρονικό αίτημα για υπαγωγή των εργαζομένων στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών, αιτήματα στα οποία οι εργαζόμενοι θα βρουν, όπως διαχρονικά συμβαίνει, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι δίπλα τους.

Ο κ. Καναβός ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για τις εποικοδομητικές συζητήσεις που είχε μαζί τους, την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι για την εκτέλεση της εργασίας και προσφοράς τους στην κοινωνία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.