Συνάντηση με το σύνδεσμο Λιμενεργατών Βόλου για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

0
1

Με τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών Βόλου συναντήθηκε η τέως υφυπουργός και  υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπου συζήτησαν θέματα που τους αφορούν αλλά και την πορεία του λιμανιού του Βόλου.

Η κ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Θωμά Κρητικό, αλλά και τα μέλη του και μίλησαν διεξοδικά για τις διεκδικήσεις τους αλλά και  την αξιοποίηση του λιμανιού. Ο Σύνδεσμος, που ιδρύθηκε το 1924 έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και λειτουργία του λιμανιού του Βόλου, καθώς όπως και οι ίδιοι οι λιμενεργάτες ανέφεραν, η σχέση τους με το λιμάνι δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά και συναισθηματική, αφού είναι  παιδιά λιμενεργατών και το λιμάνι είναι το σπίτι τους.

Οι λιμενεργάτες σημείωσαν από την πλευρά τους ότι η αξιοποίηση του λιμανιού του Βόλου, θα επιφέρει σημαντικό όφελος στην τοπική κοινωνία και οικονομία, δεν έκρυψαν όμως την ανησυχία τους για τις θέσεις εργασίας τους. Η κ. Χρυσοβέλωνη τόνισε πως πρόκειται για εξειδικευμένο και πολύ έμπειρο προσωπικό, που γνωρίζει πολύ καλά τη λειτουργία του λιμανιού και πάνω από όλα , μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  θα είναι να διασφαλιστούν απολύτως οι θέσεις εργασίας τους .

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.