Συνάντηση αποφοίτων Γενικού λυκείου Βελεστίνου έτους 1991

0
63

apofoitoi-1991aaΣε κλίμα χαράς, νοσταλγίας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου μετά από 25 χρόνια!

Ήταν Ιούνιος του έτους 1991 τότε που χτύπησε για τελευταία φορά το κουδούνι στο Γενικό Λύκειο Βελεστίνου για τους απόφοιτους εκείνης της χρονιάς. Επιτέλους, είπαμε όλοι, τελειώσαμε.

Και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, είκοσι πέντε (25) ολόκληρα χρόνια μετά, αναπολήσαμε εκείνα τα μαθητικά βιώματα, τα οποία αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Άραγε, ισχύει ακόμα εκείνο το αυθόρμητο «επιτέλους»;

Τέτοιες σκέψεις και αναμνήσεις αμέτρητες και ποικίλες (αλλά και επιφωνήματα εντυπωσιασμού από το τωρινό μας παρουσιαστικό!!) έλαβαν χώρα στη συνάντηση (πείτε το «reunion», πείτε το «αντάμωμα») που διοργανώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον Πεζόδρομο του Βελεστίνου στην ταβέρνα ‘’Το Περιβόλι’’.

Η ιδέα κατατέθηκε κάποιο βράδυ του μηνός Μάιου. Συγκροτήθηκε οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τους συμμαθητές, ήτοι: Κωνσταντίνο Γιάτσιο, Ζωγραφία (Φούλη) Τσινούδη, Ζωή Μπομπότη, Μαρία Τσεκούρα του Κων/νου, Βισβίκη Ευαγγελία και Κωνσταντίνο (Ντούλη) Μπομπότη. Μετά από πολλά τηλέφωνα, συμπληρώσεις καταστάσεων με τα ονόματα των αποφοίτων και πολύ άγχος για το πόσοι θα έρθουν, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε άφθονο φαγητό, ποτό και χορό με ζωντανή μουσική.

Κάποιοι ήταν διστακτικοί στην αρχή (25 χρόνια είναι και πολλά!!!), αλλά στη συνέχεια οι μνήμες από τα σχολικά χρόνια φρόντισαν να εξαφανιστούν και οι τελευταίοι δισταγμοί και όλοι να γίνουμε μια παρέα μέχρι τις 4:00 το πρωί. Τα φλάς των φωτογραφικών μηχανών έδιναν και έπαιρναν, οι ανταλλαγές τηλεφώνων & e-mail γίνονταν όλο το βράδυ.

Εκ μέρους της οργανωτική επιτροπής ο Κωνσταντίνος Γιάτσιος καλωσόρισε τους συμμαθητές και καθηγητές που παραβρέθηκαν στην συνάντηση και ανέφερε πως πολλοί απ’ αυτούς δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση για διάφορους λόγους. Επίσης, ανέφερε, αποτελεί ευχάριστο γεγονός ότι η σειρά αποφοίτων του έτους 1991 δεν έχει εκλιπόντα συμμαθητή/τρια και ευχήθηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί έτσι ακριβώς. Το λόγο στη συνέχεια πήραν αρκετοί συμμαθητές που και αυτοί με συγκίνηση αναφέρθηκαν στη εκδήλωση και όλοι δώσαμε υπόσχεση η συνάντηση να ξαναγίνει σύντομα και με περισσότερους συμμαθητές μας.

Ακόμα, η οργανωτική επιτροπή εξουσιοδοτήθηκε να διοργανώσει την επόμενη συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα εντός 3 (Τριών) ετών!!!

Τέλος,  η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί την διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος/ταβέρνα ‘’ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ’’ (Αφοί Κουβάτα), για την άψογη περιποίηση που μας πρόσφεραν.
Κατάλογος συμμετεχόντων συμμαθητών στην συνάντηση των Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Βελεστίνου του έτους 1991:

Βαζή Δήμητρα

Βισβίκη Ευαγγελία

Βράκα Μαρία

Γεωργαλά Βάϊα (Βάνα)

Γιάτσιος Κωνσταντίνος

Γκόμας Δημήτριος

Δημογιάννη Σοφία

Καντόλας Κωνσταντίνος

Καφίδα Αποστολία

Κουβάτας Στέργιος

Κουντούρης Παναιώτης

Κουτσιαρή Ναυσικά

Λάϊου Μαρία

Μπαρτζιάλη Βασιλική

Μπομπότη Ζωή

Μπομπότης Κωνσταντίνος

Πανταζή Κασσιανή

Πόρτη Μαρία

Σαράντη Γιαννούλα

Σιουμουρέκης Ιωάννης

Σκρίμπας Δημήτριος

Στεργίου Ευαγγελία

Συτζάκης Σπύρος

Συρταδιώτης Απόστολος

Τασσιούλας Σταμάτης

Τζανής Αλέξανδρος

Τουτουνοπούλου Ελευθερία

Τρουμπουτζά Μαρία

Τσεκούρα Μαρία του Κωνσταντίνου

Τσεκούρα Μαρία του Ιωάννη

Τσινούδη Ζωγραφία

Χαβαλέ Ευαγγελία

Χατζηθεοδώρου Βασίλειος

Χολέβα Αθανασία

Σχισμένος Ιωάννης

 

Συμμετέχοντες καθηγητές:

Αλεξογιάννης Κωνσταντίνος (Λυκειάρχης)

Παπαχρήστος Νικόλαος

Κιούλογλου Γεώργιος

Μαυροφώτης Γεώργιος

Η οργανωτική επιτροπή

Φωτογραφίες από την όμορφη συνάντηση των αποφοίτων

apofoitoi-1991a

apofoitoi-1991b

apofoitoi-1991c

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.