Συγκινημένη η Ζ. Μακρή για την επιστροφή της στο ΥΠΑΙΘ

0
1

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα η χθεσινή για την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτή Μαγνησίας  κ. Ζέττα Μ. Μακρή!

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης κατευθύνθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, όπου συμμετείχε στην παράδοση – παραλαβή του χαρτοφυλακίου από τον Υπηρεσιακό Υπουργό κ. Χ. Κίττα στον νέο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κ. Πιερρακάκη. Η κ. Μακρή, αμέσως μετά την τοποθέτηση του νέου Υπουργού, στην χαιρετιστήρια ομιλία της προς τα στελέχη του Υπουργείου, ευχαρίστησε, θερμά, τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό της.

Δήλωσε δε εξαιρετικά συγκινημένη για το γεγονός ότι επέστρεψε σε έναν γνώριμο χώρο, στον οποίο συνέπλευσε εξαιρετικά εποικοδομητικά, τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με τα άξια στελέχη της εκπαίδευσης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έργο συντονισμένο στον τόσο ευαίσθητο και ταυτόχρονα νευραλγικό χώρο της παιδείας. Ενώ, τόνισε ότι μαζί με τον Υπουργό κ. Κ. Πιερρακάκη, τον Αν. Υπουργό κ. Γ. Οικονόμου και την Υφυπουργό κ. Δ. Μιχαηλίδου, για τους οποίους έχει βαθύτατη εκτίμηση και έχει συνεργασθεί πολλές φορές, πολύ δημιουργικά  και δραστικάστο παρελθόν,  έχουν επίγνωση της βαθύτατης ευθύνης τους αλλά και της σκληρής δουλειάς που απαιτείται προκειμένου να υλοποιηθούν, ταχύτατα και αποτελεσματικά, οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και οι μεγάλες τομές, με οργανωμένο και μεθοδικό τρόπο. Η Υφυπουργός υπογράμμισε ότι η παιδεία είναι ένας δυναμικός τομέας, και ως τέτοιος απαιτεί συνεχώς επικαιροποίηση των δράσεων μας και τον συγχρονισμό τους με τις τάσεις της εποχής και με αυτή την στόχευση η ομάδα της πολιτικής ηγεσίας θα προχωρήσει συνεκτικά και συντονισμένα. Άλλωστε, όπως η κ. Μακρή, με βεβαιότητα πρόσθεσε, η συγκεκριμένη ομάδα όχι μόνο έχει ιδέες, όραμα και όρεξη για δημιουργία αλλά και με την στήριξη του εξαιρετικού δυναμικού των εκπαιδευτικών, που το συγκεκριμένο Υπουργείο διαθέτει, θα μπορέσει συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της παιδείας και να ανταποκριθεί στις ελπίδες των Ελλήνων για το μέλλον των παιδιών τους με σχέδιο, αφοσίωση και κυρίως εργατικότητα.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.