Συγχαρητήρια σε επιτυχόντες μαθητές του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

0
22

Ο Διευθυντής Βάιος Λιαπόπουλος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου συγχαίρουν με ανακοίνωση τους,

όλους τους τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου, που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, για την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα,

«ιδιαίτερα συγχαίρουμε τη μαθήτρια του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας (ειδικότητα: Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών) Αθηνά Ζενίδη, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία του σχολείου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία της έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειάς της, που βασίστηκε, όπως ανέφερε και η ίδια, στην προσωπική της μελέτη και στη βοήθεια που είχε αποκλειστικά από το σχολείο. Όπως τόνισε, με ιδιαίτερη έμφαση, πέτυχε το στόχο της χωρίς την παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων γιατί η ποιότητα και η μέθοδος διδασκαλίας που της πρόσφερε το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου ήταν επαρκέστατη.

Στηρίζουμε όλους τους απόφοιτους του σχολείου μας, οι οποίοι είτε δεν συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, είτε δεν πέτυχαν ικανή βαθμολογία για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά τμήματα της επιθυμίας τους, θυμίζοντάς τους πως οι ευκαιρίες για την επαγγελματική τους εξέλιξη δε σταματούν εδώ. Διέξοδοι όπως το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» των ΕΠΑ.Λ. καθώς και η νέα δομή των Α.Ε.Ι., που είναι τα Διετή Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στα οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση, χωρίς εξετάσεις, μόνο οι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων, δίνουν ευκαιρίες για αναβάθμιση της εργασιακής προοπτικής τους.

Όποιο δρόμο κι αν επιλέξουν οι απόφοιτοί μας, είτε την απευθείας ένταξή τους στην αγορά εργασίας, είτε την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.