Σκληρή Δήλωση Β. Νουλέζα για το ΜΕΓΚΑ. Βγείτε και εσείς για το μεροκάματο.

0
9

noulezas-protodikeioΔέν θα θρηνήσω και δέν θα κλάψω καθόλου για τον είρωνα και .. σπουδαίο Γ. Πρετεντέρη άλλες ντίβες Ανκορμαν και τους λοιπούς, μνημονιακούς μικρομεγάλους Δημοσιογράφους ή Πολιτικούς – Οικονομικούς Συντάκτες του MEGA που κλείνει διότι δεν έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπως προβλέπει ο Νόμος περί ΑΕ, και συνεπώς δεν μετέχει στην δημοπρασία αδειοδότησης των καναλιών που θυμίζω παλαιότερα υμνολογούσαν τόν Σημίτη και την παρέα του, που υπερθεμάτιζαν αδιάκοπα για το ΔΝΤ και εκτελώντας το δημοσιογραφικό καθήκον που τούς επέβαλαν οι εργοδότες τους μας έκαναν καθημερινά, ακατάπαυστα πλύση εγκεφάλου και επιχειρηματολογούσαν για την ορθότητα και αναγκαιότητα αυτής της καταστροφικής επιλογής που καρασπάραξε κυριολεκτικά και αποτελείωσε την ελληνικη κοινωνία που υποφέρει και της οποίας η ζωή ανετράπη πρίν έξι χρόνια βίαια, όταν αυτοι ελάμβαναν παχυλούς μισθούς, προκλητικές για το κοινωνικό σύνολο απολαβές (πλήν βέβαια εξαιρέσεων) και γελούσαν, συναγελάζοντο και συγχρωτίζοντο με κορυφαίους Υπουργούς ΝΔ ΠΑΣΟΚ που φιλοξενούσαν στα τηλεοπτικά παράθυρα τους ή σε πάνελ προμοτάροντας την αντιλαική κυβερνητική πολιτική που έφερναν σκληρά, δυσβάσταχτα, εξοντωτικά οικονομικά μέτρα για τον πολίτη και υπέγραφαν για την εγκληματική εκποίηση του εθνικού μας πλούτου ή πήγαιναν να μπανιαριστούν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο όταν ο κόσμος πείναγε..

Τώρα κκ του Μεγκάλου καναλιού με την καταγγελθείσα ρευματοκλοπή και τα θαλασσοδάνεια, βγείτε και εσείς στο μεροκάματο, πάρτε μηνιαίο μισθό 500 ευρώ ή λιγότερα, πληρώστε φόρους ΕΝΦΙΑ όντας άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ να δείτε πώς δεινοπαθεί ο λαουτζίκος..

Βασίλης Νουλέζας
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.