Σε κατάληψη σήμερα 7 σχολεία. Ανάμεσά τους και το Λύκειο Βελεστίνου

0
18

Επτά σχολεία του Βόλου τελούν σήμερα υπό κατάληψη.
Πρόκειται για το 2ο Λύκειο Βόλου, το 6ο και 7ο Λύκειο Βόλου, το Λύκειο Αγριάς, το 1ο Γυμνάσιο Βόλου, το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου και το Λύκειο Βελεστίνου.

Οι μαθητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, κάλυψη κενών ωρών και άλλα αιτήματα.

Στο μεταξύ, επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα σχολεία τους οι μαθητές της Σκιάθου που απείχαν από τα μαθήματά τους, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΛαμπρός εορτασμός για την επέτειο του «ΟΧΙ» στα Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Επόμενο άρθροΠου θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές Βόλου το επόμενο δίμηνο
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.