Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και έργων του δήμου Ρήγα Φεραίου λόγω κορωνοϊού

0
28

Σε καθημερινή εγρήγορση βρίσκονται οι υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Έργων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με τους εργαζόμενους να εργάζονται συστηματικά στην πρώτη γραμμή όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και κατά τις ημέρες του Πάσχα, προκειμένου να μην υπάρξει καμία Τοπική Κοινότητα του Δήμου, δίχως την κάλυψη των βασικών υγειονομικών υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, δήλωσε σχετικά : « Οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου και οι εργαζόμενοι στην  υλοποίηση έργων του Δήμου μας, αποτελούν τους αφανείς ήρωες των ημερών που διανύουμε, οι οποίοι καθημερινά και παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης που βιώνουμε, με ευσυνειδησία εργάζονται για την εξυπηρέτηση όλων μας και φροντίζουν για την υγιεινή και την καθαριότητα του δήμου μας, ώστε να καλύπτονται καθημερινά ζητήματα διαβίωσης των δημοτών.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για όλα τα παραπάνω, όπως, επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, Καθαριότητας, Πρασίνου και Τεχνικών Έργων, που καθημερινά είναι παρόντες στα τρέχοντα θέματα του δήμου, συντονίζουν και αποκαθιστούν άμεσα κάθε ανακύπτον πρόβλημα που απασχολεί τους δημότες στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Θα ήθελα να τονίσω ότι ως Δημοτική Αρχή κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια πρωτόγνωρη κρίση και έναν αόρατο και επικίνδυνο εχθρό που άλλαξε τις ζωές μας. Η ευθύνη μας είναι τεράστια. Προχωρήσαμε σε μέτρα που θεωρήσαμε αναγκαία για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και θέσαμε τις υπηρεσίες του δήμου σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.