Πρόσληψη 20 ημερομισθίων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
61

Συνολικά 20 άτομα εργατικό και τεχνικό προσωπικό κλάδου ΥΕ εργατών πρασίνου,

τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο τον μήνα, για τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να καλυφτούν πρόσκαιρες, εποχικές και κατεπείγουσες ανάγκες, θα προσλάβει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Νασίκας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση), κατά τα άρθρα 8, 9 και 10 του υπαλληλικού κώδικα, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 6 του Ν. 2207/97.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
– Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
– Yπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο mail: prosopiko@0922.syzefxis.gov.gr με συνημμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στο Δήμο Ρήγα Φεραίου – Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66 Βελεστίνο – στο Γραφείο Προσωπικού τηλ. 2425350222. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά από την επομένη εργάσιμη της ημέρας ανάρτησης της ανακοίνωσης στον χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 9/9 έως και την Τρίτη 13/9.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.