Προκήρυξη φέρνει προσλήψεις με μισθό έως 6.900 ευρώ τον μήνα

0
2

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει νέες προσλήψεις προσωπικού για 17 θέσεις εργασίας με μισθούς που φθάνουν έως και 6.900 ευρώ τον μήνα.

Οι ειδικότητες των θέσεων αφορούν, υπεύθυνο συντονισμού έργου, υπεύθυνο διαχείρισης υλικού ψηφιοποίησης, διαχειριστή υλικού αρχείων ιδιωτών, σύμβουλο τεκμηρίωσης, επιμελητές ομάδας τεκμηρίωσης, ερευνητές τεκμηρίωσης, τεκμηριωτές και υπεύθυνο πληροφορικής.

Οι προσλήψεις αφορούν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πρόκειται να υλοποιηθούν με με συμβάσεις μίσθωσης έργου έως και 19 μήνες.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 07 06 101818

Υποβολή δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, όπως αναφέρει το προσόν, η οποία είναι αναρτημένη στο site του «Φεστιβάλ» www.filmfestival.gr και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσκομίσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, στα γραφεία, στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα.

(Θεσσαλονίκη: Πλ. Αριστοτέλους 10, 6ος ορ. και Αθήνα: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 2ος ορ.).

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 17:00. Είναι δυνατή η υποβολή των δικαιολογητικών και ταχυδρομικά με καταληκτική ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου την Παρασκευή 21/07/2023.

Η εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων που θα αποσταλούν ταχυδρομικά αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Σε περίπτωση αποστολής του φακέλου υποψηφιότητας, σύμφωνα με το προσόν, με ταχυδρομείο ή εταιρεία ταχυμεταφοράς, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ταχυδρομική αποστολή, να αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση secretariat@filmfestival.gr ή info@filmfestival.gr αντίγραφο του αποδεικτικού αποστολής (απόδειξη ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορέα) με αναφορά στο θέμα και στον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής

Η προθεσμία υποβολής του συνόλου της αίτησης, η οποία αποτελείται από το ηλεκτρονικό μέρος (συμπληρώνεται στο www.filmfestival.gr ) και από την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών (στα γραφεία του Φ.Κ.Θ. στην Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα), λήγει την Παρασκευή 21/07/2023 και ώρα 15:00.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.