Πούλησε χωράφια που δεν ήταν δικά της – Ο αγρότης που πλήρωσε 20.000 ευρώ δεν είδε ποτέ συμβόλαια

0
2

Καταδικάστηκε η νεαρή κατηγορούμενη

Μια παράξενη υπόθεση εκδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ένας αγρότης πλήρωσε τμηματικά ποσό 20.000 ευρώ για αγορά δύο αγροτεμαχίων στη Ζαγορά, τα συμβόλαια των οποίων δεν είδε ποτέ. Μια νεαρή γυναίκα, που εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια, καταδικάστηκε για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή, με όρο εντός τριών μηνών να δώσει ποσό 2000 ευρώ στον παθόντα, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Η νεαρή κατηγορούμενη, προσποιούνταν ότι της ανήκαν δύο αγροτεμάχια, τα οποία πωλούσε (είχε εξουσιοδότηση από τον πατριό της) και έκανε διαπραγμάτευση με έναν κάτοικο του χωριού.

Ο λόγος για έναν 35χρονο αγρότη, ο οποίος πλήρωσε σταδιακά ποσό 20.000 ευρώ, μεταξύ 2019 και 2020, ωστόσο δεν έγιναν ποτέ συμβόλαια για την αγοραπωλησία.

Η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή, με όρο εντός τριών μηνών να δώσει ποσό 2000 ευρώ στον παθόντα, ο οποίος έχει καταθέσει και αγωγή για τα χρήματα που έχασε και διεκδικεί από την κατηγορούμενη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.