Πήλιο: Δικάζονται οι μοναχοί που διέδιδαν πως οι εμβολιασμένοι θα γίνουν… ζόμπι!

0
23

Ημερολόγιο – αντιεμβολιαστικό «μανιφέστο» για το 2022 είχε εκδώσει Ιερά Μονή του Πηλίου,

που υπάγεται στο Άγιο Όρος και αποτελεί μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας και οι μοναχοί θα εξηγήσουν στη δικαστική αίθουσα όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για το πως οι άνθρωποι μέσα από τον εμβολιασμό μετατρέπονται σε ζόμπι.

Το ημερολόγιο τσέπης, που κυκλοφόρησε στους πιστούς, περιλάμβανε κείμενο από τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Άνω Γατζέας στο Πήλιο, που τους απέτρεπε από το να εμβολιαστούν, με απόψεις με απαράδεκτο, αντιεπιστημονικό και τρομοκρατικό περιεχόμενο. Μιλούσε για εμβόλια που παράχθηκαν από ζωντανά έμβρυα και προειδοποιούσε για απρόβλεπτες βαριές παρενέργειες.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη και θα δικαστούν σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί άμεσα, ο ηγούμενος και 4 ακόμα ρασοφόροι για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα gegonota.news, η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης στον Ηγούμενο της Μονής και τους τέσσερις μοναχούς και ο μόνος που απαλλάσσεται είναι ο ιδιώτης που ανέλαβε να εκδώσει το συγκεκριμένο ημερολόγιο.

«Σκέψου πριν εμβολιαστείς» ήταν ο τίτλος του κειμένου που φιλοξενήθηκε στις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες του ημερολογίου και στο οποίο περιλαμβάνονταν αποσπάσματα δηλώσεων που φέρονται να έκαναν, βιολόγος, καθηγητές και δικηγόρος. Επίσης γινόταν  επίκληση μελετών και στοιχείων κατά του εμβολίου αγνώστου προελεύσεως.

Ο συντάκτης του κειμένου μιλούσε για ένα σχέδιο, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» με στόχο την επικράτηση του… Διαβόλου. «Η διαβόητη πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι», υποστηριζόταν  στην εισαγωγή του κειμένου.

Ο συντάκτης επικαλούνταν δήθεν δηλώσεις μοριακού βιολόγου ότι για την παρασκευή των εμβολίων «γίνεται χρήση ανθρώπινου εμβρυικού ιστού. «Ο ίδιος ο κατασκευαστής εμβολίων της Moderna ομολογεί ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ζωντανά – εκτρωμένα έμβρυα, μωρά και παιδιά ακόμη, στη μελέτη και παραγωγή εμβολίων».

Το ημερολόγιο κατέληγε με επίθεση προς πολιτικούς και δημοσιογράφους που επιχειρούν “πλύση εγκεφάλου”, βάζοντας επίσης στο στόχαστρο τους εκκλησιαστικούς άρχοντες. «Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβόλιο», σημείωνε.

thestival.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.