Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα για την αλβανική πρόκληση

0
3

noulezas6Με συγχωρείτε… για τήν άκρως προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια, λίγων ελπίζω, Αλβανών φιλάθλων στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελβετίας – Αλβανίας 1-0 για το EURO 2016 όπου διοργανώνεται στήν Γαλλία, στό γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας, να αναρττήσουν πανώ με αλυτρωτικό υβριστικό σύνθημα και καταγγελία για δήθεν “γενοκτονία 100.000 Αλβανών (στην Τσαμουριά?), με πρόθεση να διεθνοποιήσουν το ανύπαρκτο ιστορικά θέμα, με καταγγελόμενη ως υπαίτια τήν Ελλάδα, υπήρξε επίσημη αντίδραση διάψευσης και αποστομωτική απάντηση απο την εν βαθιά υπνώσει ευρισκόμενη ηγεσία του ελληνικού ΥΠ.ΕΞ.?

Μήπως να καταγγείλλουμε στην διεθνή κοινότητα την συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος της ελληνικής μειονότητας και τις βιαοπραγίες εναντίον νόμιμα εκλεγμένων εκπροσώπων της ΤΑ η της Αλβανικής Βουλής με ελληνική καταγωγή η τις λεηλασίες ελληνικών σχολειών και ορθόδοξων εκκλησιών?

Νομίζω ακόμη και άν γίνομαι ακραίος, χωρίς οπωσδήποτε να ασπάζομαι η να υιοθετώ τήν ιδεολογία η πρακτική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που αποτελεί κοινοβουλευτικό κόμμα, που τα καθεστωτικά ΜΜΕ την αποκαλούν νεοναζιστικό μόρφωμα, μονάχα αυτή ξέρει να τούς απαντήσει ανάλογα και να τους βάλει στην θέση τους τελικά, διότι φοβούμαι έχουν αποθρασυνθεί οι Αλβαναράδες απόγονοι του Χότζα (πού καμία σχέση δέν έχουν με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό) και δεν τιμούν όπως φαίνεται το ψωμί πού τρώνε στήν πατρίδα μας!!

Μην δούμε χειρότερα, όσο μένουμε αδρανείς και ηττοπαθείς και η λεηλατημένη Ελλάδα μας υποδουλώνεται ολοένα και περισσότερο και παραμένει υπό σκληρή οικονομική κατοχή.

Πού βρίσκονται τα λοιπά λαλίστατα κόμματα του συνταγματικού τόξου?

Βασίλης Δ. Νουλέζας
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.