Παρέμβαση Β. Νουλέζα. Για την ανακεφαλαιοποιημένη Eurobank – Ergasias

0
2

noulezas-dilosiΠώς είναι δυνατόν και νομικά επιτρεπτό η τρείς φορές ανακεφαλαιοποιημένη με χρήματα τών Ελλήνων φορολογουμένων Eurobank Ergasias, καθώς 40 δίς δόθηκαν από το ΤΧΣ για την ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών με ζημία του ελληνικού δημοσίου, να απειλεί με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς όσους χρωστούν καθυστερημένα, κόκκινα δάνεια και δικαιολογημένα δέν δύνανται να ανταποκριθούν στις δανειακές υποχρεώσεις τους αντι ευνοΙκού διακανονισμού και αναδιάρθρωσης των δανείων τους, ενώ θα έπρεπε να είχε γίνει κρατική να εθνικοποιηθεί, παρόλα αυτά το Ελληνικό Δημόσιο με αυτές τις ανακεφαλαιοποιήσεις έχασε τις μετοχές του ?

Γνωρίζουμε οτι θα καταλήξει με ευτελές, χαμηλότατο τίμημα σε ξένα funds?

eurobank-ergasias

Ας αποτανθούμε όσοι θιγόμεθα και έχουμε αντιδικία με την Τράπεζα αυτή στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να μας ενημερώσει λεπτομερώς με στοιχεία να τεκμηριωθεί αυτός ο ισχυρισμός (Διαβάστε σχετικά στην Ναυτεμπορική)

Άλλωστε για την σκανδαλώδη ανακεφαλιοποίησητων Τραπεζών έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά απο την ΛΑΕ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Είναι λοιπόν ένας λόγος ανακοπής και νομικής άμυνας αυτός για όσους καταδιώκονται και κατατρέχονται με Διαταγές πληρωμής από αυτήν τήν δύστροπη και ελλειμμτική Τράπεζα,που υφίσταται με δικά μας χρήματα, που αποπληρώνουμε με αίμα στούς διεθνείς δανειστές μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ Δ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ, Δικηγόρος ΑΠ
Lawoffice Vassilios Noulezas&Parthnes
email. lawofficenoulezas@gmail

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.