Όλοι ψάχνουν τον νικητή του Τζόκερ: Άφαντος ο υπερτυχερός παίκτης, τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ ψάχνουν κάποιον να τα πάρει

0
0

Τζόκερ: Ο μεγάλος νικητής που ξόδεψε μόνο 50 λεπτά

Το βράδυ της Κυριακής έγινε η κλήρωση του τζόκερ η οποία ανέδειξε ένα μεγάλο νικητή. Ο υπερτυχερός παίκτης κέρδισε 3,4 εκατ. ευρώ που μετά την εφορία, θα έχει καθαρό κέρδος 2,7 εκατ. ευρώ και η ζωή του θα είναι άνετη από εδώ και στο εξής.

Το τυχερό δελτίο του Τζόκερ συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Συκούριο της Λάρισας. Και όλοι στο Συκούριο ψάχνουν τον συγχωριανό τους για να τον συγχαρούν και προσπαθούν να μαντέψουν ποιος μπορεί να είναι.

Μάλιστα, ο τυχερός δεν χρειάστηκε να ξοδέψει περισσότερο από 0,50 ευρώ, παίζοντας μία και μόνο στήλη, όπως ανέφερε και ο ιδιοκτήτης του πρακατορείου κ. Γ. Χατζηλαδάς.

Άφαντος ο μεγάλος νικητής του τζόκερ

Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, ενώ στο Συκούριο όλοι προσπαθούν να μαντέψουν ποιος είναι ο συγωριανός τους που η τύχη του χαμογέλασε τόσο απλόχερα.

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Συκούριο της Λάρισας, μετά τη χθεσινή κλήρωση που έδωσε έναν… χρυσό νικητή που παίρνει 3,4 εκ. ευρώ.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Γιάννης Χατζηλαδάς τόνισε πως ο τυχερός ή η τυχερή δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.