Οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
5

Νέοι αντιδήμαρχοι με θητεία από την 1η Ιουλίου 2022 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 ορίστηκαν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου από τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα.

Συγκεκριμένα καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνουν οι κ.κ. Λευκή Κουντούρη – Καρατζιώλη, Ιωάννης Κουβάτας, Σταύρος Χατζής και Αθανάσιος Βλάχος, μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Χρήστου Παπαρούνα, Ιωάννη Μπατζιάκα και Ιωάννη Παπαϊωάννου.

Η κ. Λευκή Κουντούρη – Καρατζιώλη αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών – ΚΕΠ, με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων την εποπτεία και ευθύνη των ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του ∆ήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων του Τμήματος ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, Γραμματείας Οργάνων ∆ιοίκησης, Ληξιαρχείου, ∆ημοτολογίου, ∆ημοτικής Κατάστασης, Πρωτοκόλλου και ∆ιεκπεραίωσης.

Ο κ. Ιωάννης Κουβάτας αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών – Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων την εποπτεία και ευθύνη των οικονομικών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των: Προσόδων, ΤΑΠ και Τελών Καθαριότητας – Φωτισμού, Ελέγχου, Δημοτικής Περιουσίας, Ταμειακής Βεβαίωσης Εισπράξεων Κοινοποιήσεων φορολογητέας ύλης, Προϋπολογισμού, Εκκαθάρισης Δαπανών, Προμηθειών, Λογιστηρίου – Διπλογραφικού, Ταμείου, Διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείων, Διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείων.

Ο κ. Σταύρος Χατζής αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών, με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων τη Γραμματειακή Υποστήριξη – Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών – Επίβλεψης έργων.

Ο κ. Αθανάσιος Βλάχος αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, με αρμοδιότητες την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.