Οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη για τον Βόλο και τη Μαγνησία – Για ποια έργα μίλησε ο Πρωθυπουργός

0
0

Τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία αναφορικά με την πόλη του Βόλου

και τη Μαγνησία διατύπωσε καταχειροκροτούμενος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της πολιτικής του συγκέντρωσης στο Εκθεσιακό Κέντρο, παρουσία πλήθους κόσμου.

«Ο Βόλος, η Μαγνησία και η Θεσσαλία αλλάζει. 370 έργα παρουσιάσαμε ύψους 4,3 δις ευρώ του αναπτυξιακού μας σχεδίου για τη Θεσσαλία που σας αξίζει» τόνισε ο Πρωθυπουργός και δεσμεύθηκε για:

Νέες φοιτητικές εστίες στον Βόλο

Την κατασκευή του νέου δικαστικού μεγάρου στην πόλη

Το νέο ποδηλατοδρόμιο διεθνών προδιαγραφών

Την κατασκευή του μουσείου της Αργούς

Την ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου, η οποία ολοκληρώνεται και θα εγκαινιαστεί σε λίγες εβδομάδες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη λύση που δόθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο στο θέμα της ΔΕΥΑΜΒ και της ΕΡΓΗΛ «με οφειλές από σκάνδαλα του παρελθόντος» όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε δύο ακόμα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Βόλο και μπαίνουν ψηλά την επόμενη μέρα των εκλογών. Πρόκειται για τη μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου από το κέντρο και την επαναχάραξη της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, ώστε να αποδοθούν εκτάσεις όπως το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου στον Δήμο Βόλου.

«Το λιμάνι θα αποτελέσει νέα πύλη εισόδου στη χώρα και να ανταγωνιστεί τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Για να βρει ο Βόλος τη θέση που του αξίζει στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας. Η πόλη θα γίνει διαμετακομιστικός κόμβος» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στην ανακαίνιση που σχεδιάζεται στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου και στα Κέντρα Υγείας Αλμυρού και Βελεστίνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ:

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.