Ο Βόλος μίλησε και ψήφισε στην πανηγυρική προεκλογική συγκέντρωση της Ζέττας Μακρή!

0
2

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποίησε την απόλυτη προεκλογική συγκέντρωση και ο Βόλος μίλησε και ψήφισε!

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Ζέττας Μακρή στον Βόλο ήταν εντυπωσιακή από άποψη κόσμου, δυναμική σε παλμό, πανηγυρική σε αίσθηση, μοναδική σε σύγκριση με κάθε προηγούμενο, μια προεκλογική συγκέντρωση που ανέδειξε νικήτρια την Ζέττα Μακρή, την πολιτική σταθερότητα, τη Μαγνησία!

Η Υφυπουργός Παιδείας ανέβηκε στο βήμα και έδωσε τον λόγο στον Βόλο! Και οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες μίλησαν δυνατά, καθαρά και σίγουρα για την επιλογή τους, για την ψήφο τους, για την νίκη της Ζέττας Μακρή!

Με την ακλόνητη σιγουριά των πεπραγμένων, με την θεμελιώδη πίστη στις δυνατότητες του τόπου και την αδιαπραγμάτευτη αφοσίωσή της στα κοινά η Ζέττα Μακρή απευθύνθηκε στο κόσμο του Βόλου και εκείνος της έστειλε μήνυμα επικράτησης και απόλυτης εμπιστοσύνης!

Με την ευαισθησία της να μεριμνά ώστε όλες και όλοι οι παρευρισκόμενοι να έχουν άμεση και ανεμπόδιστη πρόσβαση στο περιεχόμενο της ομιλίας της, η Ζέττα Μακρή φρόντισε να υπάρχει παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα για τους συντοπίτες της με προβλήματα ακοής.

Η Ζέττα Μακρή πραγματοποίησε μια σπουδαία προεκλογική ομιλία αντάξια της πολυετούς πορείας της, αντάξια των προσδοκιών των Βολιωτών, αντάξια της πρωτοφανούς συμμετοχής και στήριξης της τοπικής κοινωνίας, αντάξια της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αντάξια της ιστορικής και προοδευτικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψηφιότητα της Ζέττας Μακρή είναι η σταθερή αξία της Μαγνησίας, η σταθερή δύναμη των ανθρώπων της, η σταθερή επιλογή που θα δικαιωθεί στην κάλπη της 21ης Μαΐου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.