Ο Κων. Μαραβέγιας στο Τελωνείο και στο λιμάνι του Βόλου: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία σταθερή κυβέρνηση»

0
0

Διαδοχικές επισκέψεις στο Τελωνείο, στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και στο Σωματείο Λιμενεργατών, πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Στις συζητήσεις που είχε ο κ. Μαραβέγιας ανέδειξε το πραγματικό δίλημμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η χώρα δεν έχει περιθώριο να γυρίσει πίσω. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία σταθερή κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο αποφασιστικά και να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον». Όπως είπε, τα τελευταία  4 χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήλθε αντιμέτωπη με μεγάλες κρίσεις, όμως κατάφερε να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, κρατώντας ταυτόχρονα όρθια την οικονομία. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η Ν.Δ. μείωσε φόρους και εισφορές, δημιούργησε 300.000 νέες θέσεις εργασίας και έκανε την Ελλάδα ελκυστικό προορισμό για μεγάλες ξένες επενδύσεις.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαγωνισμό για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου από ιδιώτες επενδυτές, που βρίσκεται σε εξέλιξη, και τόνισε ότι το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που καταγράφεται, επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής επιλογής της Νέας Δημοκρατίας για την αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων της χώρας. Ο κ. Μαραβέγιας υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι το λιμάνι του Βόλου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την οικονομική και παραγωγική ανάπτυξη του τόπου, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και πολύτιμο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της νότιας Βαλκανικής.

Στη συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Λιμενεργατών, ο κ. Μαραβέγιας επανέλαβε τη στήριξή του στις διεκδικήσεις του κλάδου, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν οι λιμενεργάτες, με συνέπεια και επαγγελματισμό, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες για την καλύτερη λειτουργία του λιμένα Βόλου.

«Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας δύναμη, θα συνεχίσουμε μπροστά, για να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την Ελλάδα και τη Μαγνησία», τόνισε ο βουλευτής και ζήτησε από τους εργαζόμενους να δώσουν μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.