Ο Κων. Μαραβέγιας στο 24ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

0
0

Στις εργασίες του 24ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, που διεξήχθη την Κυριακή στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου, παρέστη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μαραβέγιας υπογράμμισε το σημαντικό έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και τα στελέχη του, εξάροντας τον δυναμισμό, τον επαγγελματισμό, το ήθος, την εντιμότητα, την ευσυνειδησία, την εργατικότητα και την πίστη των λιμενικών στο καθήκον τους. Από την πλευρά τους τα στελέχη της Ομοσπονδίας, ευχαρίστησαν τον κ. Μαραβέγια για το γεγονός ότι στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό τους, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεταξύ τους στενοί δεσμοί αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

Ο κ. Μαραβέγιας συνεργάστηκε στενά με τους εκπροσώπους του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, εξαντλώντας στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου κάθε περιθώριο για την καλύτερη λειτουργία των λιμενικών υπηρεσιών στη Μαγνησία και την ικανοποίηση εργασιακών και οικονομικών αιτημάτων του κλάδου. Στο πλαίσιο αυτό, επιτεύχθηκε η αύξηση της οργανικής δύναμης των Λιμενικών υπηρεσιών στη Μαγνησία κατά 40 άτομα και προωθήθηκε σειρά ζητημάτων όπως στεγαστικό πρόβλημα του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Κυριακής Τρικέρων, η αναθεώρηση της οργανικής σύνθεσης του Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου και η ενίσχυση της υπηρεσίας με επιπλέον χερσαία μέσα, η επαρκής επάνδρωση του Λιμενικού Φυλακίου Γλώσσας, η αναθεώρηση της οργανικής δύναμης του Λιμενικού Τμήματος Αμαλιάπολης, η αύξηση της οργανικής σύνθεσης του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

Κλείνοντας, ο κ. Μαραβέγιας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ότι, εφόσον οι πολίτες της Μαγνησίας τον εμπιστευτούν να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για μια ακόμη τετραετία, θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις τους, ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στο έργο τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.