Ο Δικηγόρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ στο πλευρό των κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης κατά της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάρκων

0
0

Ο Δικηγόρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ εκφράζοντας την πλήρη αλληλεγγύη συμπαράσταση και αγανάκτηση

του συνάμα και αντιδρώντας άμεσα λαμβάνει δημόσια θέση και προτίθεται να αναλάβει την νομική εκπροσώπηση των κατοίκων Καλαμιάς Ν. Κοζάνης και άλλων εκπροσώπων της Τ.Α. και φορέων Κοζάνης με τους οποίους θα επικοινωνήσει που δέχθηκαν βίαιη επίθεση από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

“Η ακραία βίαιη απαράδεκτη για ένα υποτίθεται κράτος δικαίου αξιόποινη απρόκλητη αλλά και πρωτοφανής συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. και οι ωμότητες που κατεγράφησαν σε βάρος διαμαρτυρόμενων κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης έξι εκ των οποίων τραυματίσθηκαν που αντιδρούν αντιτίθενται δικαιολογημένα δυναμικά όπως δικαιούνται άλλωστε στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα στο χωριό τους σε έκταση 750 στρεμμάτων.
Πρέπει να αποδοκιμαστεί να καταδικαστεί από το σύνολο της κοινωνίας και τον πολιτικό κόσμο.

Έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις για τις οποίες οι υπαίτιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη
Για τις απρόκλητες βιαιοπραγίες των δυνάμεων της ΟΠΚΕ προτίθεται κατόπιν εντολής και συνεννόησης με τους θιγομένους να υποβάλλει Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Εφετών Κοζάνης ζητώντας να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τα έκτροπα αυτά που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ΕΛ.ΑΣ.
Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης ζητώντας εξηγήσεις και να αφεθούν ελεύθεροι.
Αυτό είναι το δόγμα της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη που υπερψηφίσθηκε από τους Έλληνες στις 21/5 λαμβάνοντας σχεδόν 40,5% των ψήφων
Καταστολή κάθε κινητοποίησης με άγριο ξύλο και συλλήψεις
Η νέα τετραετία θα συμπεριλαμβάνει βία αυταρχισμό και καταστολή
“Νόμος και τάξη” σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων
Αγριότητες και συλλήψεις σε βάρος απλών πολιτών που αντιδρούν στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών
Το δυσάρεστο αυτό συμβάν προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό σε όλους.
Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της ΝΔ
Αντιλαμβάνομαι τι ακόμη χειρότερο θα επακολουθήσει μόλις τελειώσουν οι εκλογές”

Kαλαμιά Κοζάνης: Συλλήψεις, τραυματισμοί και λιποθυμίες από τη συμπλοκή των κατοίκων με τις αστυνομικές δυνάμεις –
Με σκισμένα ρούχα ο περιφερειακός σύμβουλος Στέφανος Πράσσος, υποβασταζόμενος, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο ο Χρήστος Ψαλίδας, Πρόεδρος Συντονιστικού Οργάνου Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ – Ασθενοφόρο στο σημείο – Πρωτοφανείς εικόνες που κατέγραψε το kozan.gr που ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο (Βίντεο)

Μ. Καραμπατζιάς: “Απαγγέλθηκαν, τελικά, κατηγορίες στους συλληφθέντες μετά τα επεισόδια στην Καλαμιά Κοζάνης – Η εταιρεία έκανε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου – Στη συνέχεια η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη βια, παρεμπόδιση έργου, αντίστασης κατά της αρχής” – Tι ακριβώς συνέβη κι αρχικά δόθηκε η εντύπωση πως δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους έξι συλληφθέντες, εξηγεί ο Μιχάλης Καραμπατζιάς

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.