Νέες κάμερες της Τροχαίας σε Ριζόμυλο-Στεφανοβίκειο

0
1723

Με απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αθαν. Καλαμπόκα, σύμφωνα με την οποία, εγκρίθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία ειδικών ηλεκτρονικών συσκευών καταγραφής και βεβαίωσης παραβάσεων τροχαίας σε προεπιλεγμένες θέσεις της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου.

Σύμφωνα με την απόφαση, εγκρίνεται η εγκατάσταση – τοποθέτηση και λειτουργίας Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών για τη βεβαίωση παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., καθώς και την τοποθέτηση των προβλεπόμενων πινακίδων σήμανσης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 104 του Κ.Ο.Κ. και του Π.Δ. 287/2001 στις παρακάτω προεπιλεγμένες θέσεις της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου:

Α) Κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο
Στη χ/θ 34+400, 50 μέτρα πριν την αρχή της κατοικημένης περιοχής Στεφανοβικείου Μαγνησίας.
2. Στη χ/θ 48+010.

Β) Κατεύθυνση από Βόλο προς Λάρισα.
Στη χ/θ 39+370, 50 μέτρα πριν την αρχή της κατοικημένης περιοχής Ριζομύλου Μαγνησίας.
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι κάμερες έχουν ήδη τοποθετηθεί, η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 «Περί Κυρώσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 και ισχύει.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.