Μεγάλη η ανταπόκριση στο 304 ΠΕΒ στη διατροφική συμβουλευτική του κεπ υγείας δήμου Ρήγα Φεραίου

0
7

Η διατροφική συμβουλευτική από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο 304 ΠΕΒ την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία δίνοντας ατομικές συμβουλές διατροφής στους εργαζομένους.   

Το Σωματείο των  εργαζομένων και η Διοίκηση φρόντισαν για την ενημέρωση των εργαζομένων που  συμμετείχαν στη παραπάνω δράση.

Το ΚΕΠ Υγείας , ευχαριστεί θερμά για την καλή οργάνωση και υποδοχή στο χώρο τους, τον Διοικητή  του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχη  τεχνικού, Ιγνάτιο Αθανασέλλη και τον πρόεδρο των εργαζομένων,  κ.  Γιώργο Φωτόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου που είχαν τον συντονισμό της δράσης.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Αντωνία Χασιώτη αναφέρθηκε σχετικά:

«Η μεγάλη ανταπόκριση μας προτρέπει να έχουμε και συνέχεια. Το ΚΕΠ Υγείας έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια υγεία.  Η τόσο μεγάλη συμμετοχή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και δεύτερο χρόνο.

Θα πρέπει να ευχαριστήσω την επί ετών συνάδελφο Νέλη Χονδρογιάννη,  Διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής που συμμετείχε στην παραπάνω δράση,  καθώς  και για  τη συνεχή της προσφορά στην ευαισθητοποίηση όλων μας  σε υγιεινές διατροφικές συνήθειες και τις Διαιτολόγους συνεργάτες του Κεπ Υγείας, Ελένη Μπαζούκη και Ραφαηλία Καλαμπακιώτη για την  ακούραστη εθελοντική συμμετοχή τους και την προσφορά τους στην πρωτοβάθμια υγεία».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.