Με δύναμη από το Βελεστίνο η Ζέττα Μακρή στο δρόμο προς την κάλπη

0
0

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή

έζησε μοναδικές στιγμές δυναμικής συσπείρωσης και έντονης συγκίνησης στο Βελεστίνο, στην προτελευταία ομιλία της πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ο τόπος του Ρήγα, οι απόγονοι του πρόδρομου της ελληνικής επανάστασης και συνεχιστές του πολιτικού στοχασμού του χάρισαν στην Υφυπουργό Παιδείας μια θρυλική προεκλογική συγκέντρωση στα βήματα του Βελεστινλή που “οργώνουν” το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Η κα Μακρή απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους συνολικά αλλά και προσωπικά στην καθεμία και τον καθένα που την τίμησε με την παρουσία του και αναφέρθηκε σε όλους τους σταθμούς της πολιτικής πορείας της που είναι και τα ορόσημα της διαδρομής της Μαγνησίας προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη. Γιατί η Ζέττα Μακρή χαράζει την πολιτική της με μόνη πυξίδα το καλό του τόπου και οδηγό το όφελος των ανθρώπων του. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι χειροκρότησαν την Υφυπουργό Παιδείας, την υποψηφιότητα και την αγωνιστικότητά της, το πολιτικό της ήθος και την προσωπική της αφοσίωση στα κοινά.

Με δύναμη από τη γη του Βελεστίνου, με πυγμή από την αυθεντική ψυχή των κατοίκων του και με την ώρα της δικαίωσης να πλησιάζει η Ζέττα Μακρή κοιτά κατάματα τον κόσμο και το μέλλον βέβαιη για την μαζική στήριξη των ψηφοφόρων στην υποψηφιότητά της, σίγουρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστή στο όραμα για αυτοδύναμη Ελλάδα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.