Μαγνησία: Και επίσημα υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ η Μαρία Ούτα

0
2

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανακοινώνει τη μέρα της Γυναίκας, τη Μαρία Ούτα ως υποψήφια βουλευτή.

«Μία νέα και δυναμική παρουσία έρχεται να ενδυναμώσει το ψηφοδέλτιο μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ποια είναι η Μαρία Ούτα;

Η Ούτα Μαρία, Υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ετών 38 , παντρεμένη με το δημοσιογράφο Χαράλαμπο Παπαρρίζο και μητέρα του Ιωάννη, 7 ετών, έλκει την καταγωγή της από Αλμυρό και Βόλο. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ έχει εκπαιδευτεί και στη Νευροψυχολογία στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, επιμορφώθηκε επίσης με σεμινάρια σεναριογραφίας, κοινωνιολογίας, τοπικής ιστορίας.

Εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης 15 έτη διδάσκοντας σε όλες τις βαθμίδες. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού «Όθρυς», αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα της ιστορικής γνώσης και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο κέντρο των δράσεών της είναι ομιλίες σχολικές και κοινωνικές σε θέματα τοπικής ιστορίας. Αρθρογραφήσεις της έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο επί σειρά ετών με περιεχόμενο ιστορικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό. Έχοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες ασχολείται με τη συγγραφή και τη στιχουργική. Ενώ οι φιλανθρωπικές δράσεις της έχουν στόχο μια κοινωνία υποστηρικτική.

Στο κέντρο της πολιτικής φιλοσοφίας της είναι ο Άνθρωπος, που πρέπει να χαίρει ποιοτικής αντιμετώπισης εργασιακής, εκπαιδευτικής, ιατρικής, πολιτιστικής. Θα αγωνιστεί για μια κοινωνία με ποιοτικές δομές και τονίζει πως η ανάπτυξη έρχεται με φιλοπονία, γνώση κι υπευθυνότητα.

Η βασική αρχή της είναι η καλλιέργεια της σκέψη του ανθρώπου που μπορεί να προαχθεί σε αξιόλογη πράξη, όταν αφορμάται από υψηλές ακλόνητες αξίες.

Ως υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα εκπροσωπήσει -επιτελώντας το χρέος της- όλους τους πολίτες που έχουν απογοητευτεί κι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική δίνοντας το μήνυμα πως: «δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση, μόνο αυτιά που δεν ακούν»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.