Κοινωνικό παντοπωλείο για τις ανάγκες των δημοτών και όχι των φωτογραφιών.

0
25

Πλησιάζουν οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων και οι ανάγκες

στις δομές των δήμων αυξάνονται καθώς πρέπει να ενισχυθούν οι πολίτες που έχουν πραγματικές ανάγκες. Η δομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και οι υπεύθυνοι κάνουν κατάθεση ψυχής καθημερινά για να εξυπηρετήσουν όσους περισσότερους δημότες το έχουν ανάγκη.

Στα διοικητικά συμβούλια που συμμετέχουμε ως αντιπολίτευση βλέπουμε καθημερινά τις ανάγκες της δομής να πολλαπλασιάζονται. Η κ. Χασιώτη μαζί με τους συνεργάτες της, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί η δομή στις ανάγκες των καιρών.

Όλο το χρονικό διάστημα που γινόταν τα Δ.Σ. δεν συμμετείχε κανένας από τα μέλη που συμμετέχουν στην δομή από την δημοτική αρχή !

Παρά τις προσπάθειες της κ. Χασιώτη για να γίνουν τα διοικητικά συμβούλια εκτός 2-3 ανθρώπων που συμμετέχουμε, υπήρχε πλήρη απαξίωση για την λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου.

Τουλάχιστον οι αιρετοί του δήμου αυτές τις μέρες ας περιοριστούν στην σιωπηλή προσφορά και όχι στην αλόγιστη φωτογράφιση έξω από την δομή που θυμίζει πασαρέλα !

Αποστόλης Παπατόλιας, Δημοτικός σύμβουλος μείζονος αντιπολίτευσης Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.