Καταγγελία συνδικαλιστή κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου

  0
  1

  Για κατάλυση της δημοκρατίας και για μεθοδεύσεις για την εκλογή εκπροσώπου στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου κάνει λόγο ο πρόεδρος Ντίνος Μηνδρινός που ρίχνει τα βέλη προς τον διοικητή του “Αχιλλοπούλειου” Ι. Ντόκο.

  Σύμφωνα με τον κ. Μηνδρινό “Με κρυφές μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ.Ντόκος, μετέτρεψε τις εκλογές για την ανάδειξη ενός αιρετού εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο σε απόφαση διορισμού ή ανάθεσης!!

  Καταλύθηκε η Δημοκρατία αφού οι εργαζόμενοι δεν ενημερώθηκαν όπως θα έπρεπε να ενημερωθούν για τις εκλογές και μάλιστα ενυπόγραφα.

  Αυτές ήταν οι οδηγίες του mail “οδηγιών”, που στάλθηκε στους προϊσταμένους των τμημάτων, προκειμένου να ενημερώσουν το προσωπικό τους. Αυτό δεν έγινε ποτέ σε πλήθος τμημάτων.

  Με αυτές τις μεθοδεύσεις κατάφερε μια διαδικασία εκλογής να την μετατρέψει σε διαδικασία ανάθεσης.

  Καταλαβαίνουμε ότι ενημερώθηκαν μόνο όσοι έπρεπε.

  Εμείς οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε αρεστοί στον διοικητή και θέλει να έχει ερμητικά κλειστά την πόρτα του σε εμάς και να μην ακούγεται η φωνή μας. Τον ενημερώνουμε ότι δεν θα καταφέρει να μας φιμώσει.

  Ο εκπρόσωπος των Εργαζομένων βγαίνει με εκλογές και κάλπη, όχι με γνωμοδότηση δικηγόρου.

  Καλούμε τον διοικητή να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή του και να προκηρύξει τις εκλογές για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους!!

  Τέλος ζητάμε άμεσα την επέμβαση της Ομοσπονδίας. Δεν πρέπει να περνάνε τέτοιες μεθοδεύσεις”.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.