Καλοκαιρινό πάρτι στο Βελεστίνο

0
2

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων διοργανώνει την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30 στον Κεντρικό Πεζόδρομο Βελεστίνου Καλοκαιρινό Πάρτι για μικρούς και μεγάλους με πολλές δράσεις, παιχνίδια, κέφι, μουσική, γλυκιές απολαύσεις και πολλές εκπλήξεις.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, κα. Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου αναφέρθηκε σχετικά : «Όπως, κάθε χρόνο έτσι και το φετινό καλοκαίρι, ως Δήμος Ρήγα Φεραίου διοργανώνουμε δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους γεμάτες κέφι, μουσική, χρώματα, γεύσεις, παιχνίδι και πολλές πολλές εκπλήξεις. Την Κυριακή, 18 Ιουνίου στο Βελεστίνο έχουμε ετοιμάσει ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι για μικρούς και μεγάλους σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, το οποίο θα ακολουθήσει και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με στόχο τη διασκέδαση και τα χαμόγελα όλων των δημοτών μας και των επισκεπτών. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει και να διασκεδάσει».
Μικροί & Μεγάλοι θα απολαύσουν και θα διασκεδάσουν με :

– Survivor Games

Τα γνωστά πλέον σε όλους διαγωνιστικά παιχνίδια όπου 2 ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης!

– Παιχνίδια κοινού (Ρουκ Ζούκ)

Διάφορα διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια τύπου “Ρουκ Ζουκ” με ερωτήσεις γνώσεων & παντομίμα για όλη την οικογένεια!

– Παράλληλες Παιδικές Δράσεις

Θα γίνονται παράλληλες παιδικές δράσεις, όπως ζωγραφική προσώπου & μπαλονοκατασκευές!
– Και πολλές πολλές, ακόμη, εκπλήξεις για τους μικρούς δημότες μας!!!
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.