Ημερολόγιο 2016 του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Ριζομύλου

0
10

rizomilos-imerologio-2016Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας (2ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ριζομύλου) κυκλοφόρησε το ημερολόγιό του, μόνο με 2 ευρώ, με τις ολόψυχες ευχές σε όλους, για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2016, τις ευχαριστίες στους Δντές κο Δημητρίου Χρήστο του Δημοτικού και κας Μπαρτζιάλη Μίνας του Νηπιαγωγείου, καθώς και σε όλους τους στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας!

Μια απέριττη ημερολογιακή έκδοση αυτοδημιουργίας και παρουσίασης με τίτλο “ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ” που περιγράφει γαστριμαργικές ελληνικές γεύσεις ξεκινώντας από το χοιρινό με αρμιά Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και περνώντας από πολλές “γευστικές” πόλεις, νησιά και τόπους με τα ιδιαίτερα εδέσματά τους.

Τι ρεβανιά Βεροίας, τι Κουτσουνάδες Χίου, τι χαλβάδες Φαρσάλων θα βρείτε μέσα, κ.τ.λ., ακόμα και του Άγιου Ραφαήλ τις Μελιτζάνες περιγράφουν, καταλήγοντας στη Χριστουγεννιάτικη Σιροπιαστή Πλατσέντα Χίου και πώς να τα κατασκευάσετε,…μόνο με 2 ευρώ !

rizomilos-imerologio-2016

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.