Η Ζέττα Μακρή στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο- Λ.Τ. Σούρπης Αλμυρού

0
255

Με την ευκαιρία της τελετής αγιασμού και θεμελίωσης των εγκαταστάσεων του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού,

την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο- Λ.Τ. Σούρπης Αλμυρού.

Την κ. Μακρή υποδέχτηκαν, στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, η Διευθύντρια του σχολείου, οι δάσκαλοι, τα παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού, ενώ στο Γυμνάσιο- Λ.Τ. την καλωσόρισαν οι καθηγητές, οι μαθήτριες και οι μαθητές.
Η Υφυπουργός Παιδείας μίλησε από καρδιάς για την επίσκεψή της στις σχολικές μονάδες του χωριού Σούρπη: “Aξιοποιώ κάθε αφορμή για να βρεθώ κοντά σε μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία του Ν. Μαγνησίας αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και, κάθε φορά, εκτιμώ την εμπειρία της άμεσης επικοινωνίας και του ανοιχτού και ειλικρινούς διαλόγου με τη μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Πηγαίνω με τη διάθεση να μάθω από τα παιδιά, να μιλήσω μαζί τους σε μια βάση ισότιμη, να ακούσω τι θέλουν να μου πουν, να μοιραστώ πολύτιμες στιγμές από το μάθημά τους, το διάλλειμα, το παιχνίδι, τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Πηγαίνω με διάθεση να γνωρίσω καλύτερα τους εκπαιδευτικούς, να προχωρήσουμε τη συζήτηση βήματα πιο πέρα προς την ικανοποίηση των αναγκών και των αιτημάτων τους σε τοπικό επίπεδο αλλά και ως προς τους γενικότερους προβληματισμούς του κλάδου τους.
Μια μέρα σε ένα σχολείο είναι μια ημέρα κερδισμένη!»

Η Υφυπουργός Παιδείας παραβρέθηκε και στην κοπή βασιλόπιτας στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Σούρπης και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, φαντασία, μάθηση, πρόοδο, καλοτυχία και πολλή χαρά!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.