Η Ζέττα Μακρή επισκέφθηκε νηπιαγωγεία που στεγάζονται σε στρατιωτικές μονάδες

0
165

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μ. Μακρή μαζί με το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, το οποίο στεγάζεται μέσα στην 111 ΠΜ και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Μικροί Αργοναύτες»  της 32ης  Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Φρουράς Βόλου.

Την Υφυπουργό υποδέχτηκαν στην 111 ΠΜ ο Διοικητής Σμχος Τζουβάρας Κων/νος και ο Υποδιοικητής Σμχος Γκουτζουρέλας Θεόδωρος ενώ στο Νηπιαγωγείο την καλωσόρισε η προϊσταμένη κ. Πάπια Χρυσούλα, οι νηπιαγωγοί και οι 26 μαθήτριες και μαθητές.

Στην 32η  Ταξιαρχία Πεζοναυτών την κ. Μακρή περίμεναν και ξενάγησαν ο Διοικητής Τξχος Δρόσος Δημήτριος , ο Υποδιοικητής Σχης (ΠΖ) Γκαβούνος Γεώργιος  και ο Επιτελάρχης Σχης ( ΠΖ) Μήτσιος Βασίλειος.

Στη συνέχεια, η κ. Μακρή επισκέφτηκε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό όπου και συνομίλησε με τη Διευθύντρια Σχη (ΥΝ) Ζιώγα Θάλεια, τις νηπιαγωγούς και συνάντησε τους 41 «Μικρούς Αργοναύτες».

Στις επισκέψεις της η κ. Μακρή είχε τη χαρά να συνοδεύεται όχι μόνο από τον Πρόεδρο του ΣΟΕΔ Ταγματάρχη κ. Δημήτρη Κοντούρη και μέλη του Δ.Σ. αλλά και από εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη των οικογενειών του Σωματείου.

«Η παρουσία μου στο Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, το οποίο στεγάζεται μέσα στην 111 ΠΜ και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Μικροί Αργοναύτες»  της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Φρουράς Βόλου ήταν κάτι που σχεδίαζα καιρό.

Χαίρομαι που σήμερα, μαζί με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ΣΟΕΔ αλλά και μέλη των οικογενειών, βρέθηκα κοντά στους μικρούς μαθητές των δυο Νηπιαγωγείων, γνώρισα και συνομίλησα με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, και παρέδωσα μαζί με τον κ. Κοντούρη υγειονομικό υλικό και καθαριστικά είδη στα δυο νηπιαγωγεία, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία τους.

Έχω δείξει έμπρακτα και συνεχίζω να στηρίζω τους σκοπούς και τους στόχους του  ΣΟΕΔ, της μεγάλης αυτής οικογένειας των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας.

Είναι ένα μικρό δείγμα της εκτίμησής μου στη δική τους προσφορά στην ασφάλεια, προστασία και ευημερία του τόπου μας».

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.