Γ. Παπαδάμ: Διαμαρτυρία για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

0
17

Παρακολουθούμε ότι συνεχίζεται μια ασθενής (προς το παρόν) κόντρα στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

μεταξύ του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Παπαδάμ και της δημοτικής αρχής με τον πρώτο να αντιδρά στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας πως τα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid έχουν περιοριστεί.

Ο κ. Παπαδάμ απέστειλε και σχετική επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας να πάρουν θέση τα μέλη του.

Κύριε πρόεδρε,
σήμερα έλαβα την 3η συνεχόμενη πρόσκληση για την δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Ρήγα Φεραίου.
Δεν κατανοώ το λόγο για τον οποίο οι συνεδριάσεις δεν γίνονται δια ζώσης.
Τα 3 θέματα της συνεδρίασης αφορούν την αντικατάσταση μου σε θεσμικά όργανα μετά την παραίτησή μου, που υποβλήθηκε την 12η Αυγούστου.
Ποιός είναι ο λόγος της έκτακτης συνεδρίασης; Φυσικά μην επικαλεστούμε την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αφού ήδη τη γνωρίζαμε. Δεν προέκυψε ξαφνικά το άνοιγμα των σχολείων.
Γιατί ο δήμαρχος συναινεί σε μία τέτοια διαδικασία, τη στιγμή που και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid έχουν περιοριστεί;
Μήπως και οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου τείνουν να γίνουν μόνιμα δια περιφοράς, όπως στην οικονομική επιτροπή, όπου δεν διαμαρτύρεται κανένας;
Καλώ λοιπόν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να εκφράσουν την άποψή τους για τον προβληματισμό που καταθέτω.
Θυμίζω ότι στη διάρκεια της θητείας μου, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, διεξήχθησαν δια περιφοράς συνεδριάσεις μόνο όταν δεν επέτρεπε η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών τις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Γιώργος Παπαδάμ
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.