Γ. Μπαρτζώκης: Δεν συνεργαζόμαστε με το Νίκο Νικολόπουλο

0
6

Ανακοίνωση για τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με υποτιθέμενη συνεργασία του, τους δανειοληπτών με τους έλληνες χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου


Το κόμμα «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και ο Πρόεδρός του Νίκος Νικολόπουλοςπραγματοποίησαν διήμερη περιοδεία στη Λάρισα την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Μαΐου, με σκοπό τη διερεύνηση μιας πιθανής συνεργασίας αν και εφόσον το κομμένο από τον Άρειο Πάγο κόμμα του κ. Νικολόπουλου θα πάρει τελικά άδεια συμμετοχής στον 2ο γύρο των Εκλογών και στην περίπτωση που οι Εκλογές της 21 Μαΐου δεν αναδείξουν αυτοδύναμο νικητή. Αυτόκλητα μόνος του εξήγγειλε την τοποθέτηση του Προέδρου μας ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΛΑΡΙΣΑΣ χωρίς να περιμένει την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023  

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε οικονομική και τεχνική βοήθεια από το Κόμμα Δανειοληπτών ιδιαίτερα στην νομική και πραγματική κατάρτιση του ψηφοδελτίου, πρόταση την οποία εξετάσαμε και κατόπιν του ρεαλιστικού γεγονότος ότι το κόμμα του δεν διαθέτει δυναμική και ακεραιότητα που να του επιτρέπει να παίξει ενεργό ρόλο στα πολιτικά πράγματα, αποφασίσαμε ότι στην παρούσα φάση δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε συνεργασία.

Το κόμμα μας δεν μπαίνει σε αγοροπωλησία ελπίδας κ θέσεων, ούτε εκβιαζόμαστε από κανέναν και καταβολή χρημάτων προς αυτό το κόμμα δεν θα γίνει από εμάς.

Ευχόμαστε καλή τύχη στον κ. Νικολόπουλο και με την ευκαιρία οφείλουμε να δηλώσουμε ότι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί με καθαρότητα ομιλούμε για συνεργασία και αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γίνει υπό 2 βασικούς και απαράβατους όρους:

1) Θα έχουμε βασικό ρόλο μέσα στη συνεργασία και δεν θα αποτελούμε ούτε την ουρά ούτε τον «φτωχό συγγενή» και

2) Το πατριωτικό κόμμα με το οποίο θα συνεργαστούμε θα έχει πλήρη σύγκλιση απόψεων στα θέματα που αφορούν τους Έλληνες Δανειολήπτες.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, 29 ΜΑΪΟΥ 2023

www.daniolipton.com

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.