ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ – ΠΟΙΟ θα είναι το νέο νόμισμα (CBDC) και πώς θα επηρεάσει τις ζωές μας…

0
5

Πολλοί θα χαιρετίσουν την εισαγωγή αυτών των ψηφιακών νομισμάτων αλλά όπως όλα τα ύπουλα σχέδια

των παγκοσμιοποιητών, στην αρχή παρουσιάζονται σαν κάτι καλό που διευκολύνει τις ζωές μας.

Σκοπός είναι να τα αποδεχτούν όλοι, μόλις τα χρησιμοποιήσουν όλοι, το οικονομικό σας απόρρητο θα εξαφανιστεί εντελώς. Οι αρχές θα μπορούν να παρακολουθούν σχεδόν οτιδήποτε αγοράζετε και πουλάτε και δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες εναντίον σας.

Είναι αυτονόητο ότι οι δυνατότητες για τυραννία ενός τέτοιου συστήματος είναι απεριόριστες. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου δεν μπορείτε να αγοράσετε κρέας, επειδή έχετε ήδη εξαντλήσει τις «πιστώσεις άνθρακα» σας για τον μήνα;

Τα « οικονομικά σας προνόμια » μπορούν ενδεχομένως να περιοριστούν ανά πάσα στιγμή με απόφαση ενός κυβερνητικού γραφειοκράτη , και αν είστε αρκετά μεγάλος “εξτρεμιστής”, μπορεί να «αποκλειστείτε» από το σύστημα οριστικά.

Φυσικά, για να είναι πραγματικά αποτελεσματικό ένα τέτοιο σύστημα, τα μετρητά και άλλες μορφές πληρωμής θα πρέπει να καταργηθούν σταδιακά, και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη τώρα…

Πλέον ότι αγοράζετε στην Κίνα γίνεται μέσω ενός ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας (CBDC) και ενός κωδικού QR που συνδέεται με τον πιστωτικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώστε ότι οι ΗΠΑ απέχουν μόλις μήνες από τη δοκιμή του δικού τους πιλοτικού CBDC.

Η χώρα «πρότυπο» έχει δημόσιες οθόνες Jumbotron που ντροπιάζουν αμέσως όποιον καταγραφεί να διαπράττει ασήμαντες παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένου του περάσματος διάβασης με κόκκινο φανάρι. Ως αποτέλεσμα, η κοινωνική σας πίστωση υποβαθμίζεται και τα λεφτά σας αφαιρούνται.

Η κινεζική αστυνομία σταματάει τους ανθρώπους τακτικά στο δρόμο, τους παίρνει τα τηλέφωνά τους και τους ψάχνει για «παράνομα» VPN, Facebook και άλλες απαγορευμένες εφαρμογές. Θα συλληφθείτε στη χειρότερη περίπτωση, εάν σας πιάσουν με οτιδήποτε απο αυτά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: Ποιο θα είναι το νέο χρήμα CBDC και πως θα επηρεάσει τις ζωές μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.