Επιστολή ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ, Δικηγόρου, Στην Δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη

0
155

Κα Μιχελιδάκη,
Είδα σήμερα, Κυριακή 7 Φεβ, πως απαντήσατε απρόσμενα όλως επιθετική στην προσκεκλημένη σας κ. Καφαντάρη που ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή σας “ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝ”.

Την επιπλήξατε, φωνάζατε θυμωμένη, οργισμένη, σηκώνοντας, υψώνοντας τον τόνο της φωνής σας, γενικώς την προσβάλατε. Χωρίς να έχετε το δικαίωμα. Αλγεινή, άσχημη εικόνα.

Το θεωρώ ανεπίτρεπτο, να ξέρετε. Πρέπει να ακούγεται η αντίθετη άποψη σε ένα δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό όπως η ΕΡΤ, όσο ακραία και αν είναι.

Επίσης για τον Covid 19, πέραν της συνεχούς καθημερινής κριτικής στους πολίτες, που σχολιάζετε δυσμενώς ειρωνικά, χλευάζετε ακόμη και όταν βγαίνουν μια βόλτα τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, οφείλετε ως Δημοσιογράφος να ασκείτε ανάλογη κριτική στην Κυβέρνηση.

Για την ατυχή διαχείριση το γενικό μπάχαλο και την ανακολουθία που στοιχίζει έξαρση και συνεπακόλουθη αυστηροποίηση μέτρων. Αυτά να τα προσέξετε λίγο. Είναι ζήτημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σας τα γράφω διότι σας εκτιμώ αληθινά

Με εκτίμηση & φιλία

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Τηλ 6944 587495

Δείτε το βίντεο…

«Ξέχασα ότι είμαι σε κυβερνητικό κανάλι!»: Ένταση με Λ. Καφαντάρη & Μ. Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ (7/2/21)

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.