Επισκέψεις Χρ. Τριαντόπουλου σε Βελεστίνο, Στεφανοβίκειο, Ριζόμυλο και Κανάλια

0
0

Τις προηγούμενες ημέρες, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία και υφυπουργός στον Πρωθυπουργό την περίοδο 2021-2023, Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου και δη το Βελεστίνο, το Στεφανοβίκειο, το Ριζόμυλο και τα Κανάλια.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συνομίλησε με κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες των περιοχών, σε συνέχεια της στενής επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί καθ´ όλη την προηγούμενη περίοδο, εστιάζοντας στην κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Με αφορμή τις επισκέψεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος αναφέρει ότι «οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες. Και είναι οι κρισιμότερες διότι εκείνη την Κυριακή εκλέγουμε Κυβέρνηση. Ψηφίζουμε για Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό, και όχι για αντιπολίτευση. Αποφασίζουμε για την Κυβέρνηση που θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, θα διορθώσει περαιτέρω τα κακώς κείμενα στη χώρα μας, θα δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, και θα διαμορφώσει συνθήκες ευημερίας για τις τρέχουσες, αλλά και κυρίως για τις επόμενες γενιές. Και για να γίνουν όλα αυτά απαιτείται μια αυτοδύναμη, μια ισχυρή Κυβέρνηση με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα. Και αυτή θα είναι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και τον προεκλογικό μας αγώνα με εντατικό ρυθμό σε κάθε γωνία της Μαγνησίας. Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων, στο οποίο και βρέθηκε την τελευταία τετραετία. Και αυτό θα συνεχιστεί και κατά τη δεύτερη τετραετία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το κλίμα στις περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου ήταν και είμαι ιδιαίτερα θετικό για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποτυπώθηκε και στις εκλογές του Μαΐου, αλλά και θα επιβεβαιωθεί στις εκλογές του Ιουνίου – ακόμα πιο δυναμικά – όπως σημειώθηκε από τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες κατά τις συναντήσεις που είχαν με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.