Επεισόδιο στον αέρα με Χαυτούρα – Παράτησε το μικρόφωνο και έφυγε

0
7

Ένταση στον αέρα του MEGA μεταξύ του διευθυντή της νευροχειρουργικής Βόλου, Νίκου Χαυτούρα και του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς ο πρώτος αρνούνταν πεισματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ στη Λάρισα.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια τραγωδία και αντί να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τα θύματα και το ποιοι διόρισαν τον σταθμάρχη κοιτάζει τις αναρρωτικές. Δεν υπέγραψα εγώ. Δεν υπέγραψα άδεια. Μπορούσε να επανεξεταστεί η άδεια από δευτεροβάθμια επιτροπή. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε στο νοσοκομείο. Εγώ δεν είχα εξωτερικά ιατρεία, τον είδα και τηλεφώνησα στον συνάδελφο και να τον δει και ο ίδιος και να κρίνει, δεν είμαστε σε στρατόπεδο μπορούσε να τον δει και ο ίδιος» ανέφερε προς υπεράσπισή του, ο διευθυντής της νευροχειρουργικής Βόλου, ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων εξαιτίας της αναρρωτικής, ενώ το ΠΑΣΟΚ τον απέσυρε από τα ψηφοδέλτιά του.

Στις πιεστικές ερωτήσεις του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Νίκος Χαυτούρας, απάντησε: «Αυτό το χαρτί στο βιβλίο συμβάντων έγραψα ότι τον έχω δει κι εγώ. Αλλά επειδή δεν είχα εξωτερικά ιατρεία… Δεν είναι παραπεμπτικό. Εγώ είπα ότι χρήζει αδείας. Από εκεί και πέρα έπρεπε να γίνουν εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία. Συγγνώμη δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Σας έδωσα απάντηση. Έπρεπε να το κάνει ο γιατρός των εξωτερικών ιατρείων. Δώσατε άδεια και απέφυγε να δώσει εξηγήσεις. Δεν έγραψα εγώ άδεια. Δόθηκε από το συνάδελφο ηλεκτρονικά. Φαινόταν ότι έχει θέμα».

Αμέσως μετά την τελευταία ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Νίκος Χαυτούρας αποχώρησε από τη σύνδεση, όπως είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές τον δημοσιογράφο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.