Ενημερωτική εκδήλωση στο Βελεστίνο σε εργαζομένους και ανέργους για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα

0
0

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 9/2/2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου στις ώρες 12:00-13:30, όπου οι νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα αναπτύξουν εισηγήσεις για το ισχύον κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, καθώς και για τα βασικά σημεία του νέου εργασιακού νόμου Ν. 4808/21.

Στη συνέχεια, από της 13:30 έως και τις 16:30 και στον ίδιο χώρο οι νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα υποδέχονται εξατομικευμένα τους/τις δημότες/ισσες του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα απαντούν στα εξατομικευμένα ερωτήματά τους στο πεδίο του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος όλων των ασφαλιστικών Ταμείων (τρόποι θεμελίωσης και κατοχύρωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις αναπηρίας, συντάξεις χηρείας κ.ά.), καθώς και των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων (συμβάσεις, μισθολογικά ζητήματα, άδειες κ.ά.).

Η παραπάνω δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων και γίνεται σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ , τον Σύλλογο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Μαγνησίας και τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στόχος του νομικών εκδηλώσεων είναι η εξατομικευμένη και ομαδική πληροφόρηση των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου για το θεσμικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού πεδίου.

Για την εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη, απαραίτητη η τηλεφωνική προ συνεννόηση των ενδιαφερομένων του Δήμου Ρήγα Φεραίου με το Κέντρο Κοινότητας τηλ. 2425023794.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.