Έναρξη Μουσικής Σχολής Δήμου Ρήγα Φεραίου

0
7

mousiki-sxoliΠαρά τις μεγάλες δυσκολίες η Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα λειτουργήσει και φέτος κανονικά.
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Παπαρούνας Χρήστος και το Διοικητικό Συμβούλιο, συμμεριζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι συμπολίτες μας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μείωση της τιμής των εγγραφών των μαθητών (στα 10,00€) ακόμη να παραμείνουν τα δίδακτρα στα περσινά επίπεδα και να υπάρχουν

διευκολύνσεις σε κάποιες ειδικές κατηγορίες όπως ανέργους πολύτεκνους κ.α.
Οι χώροι διεξαγωγής της Μουσικής Σχολής θα γίνονται στο Βελεστίνο στις αίθουσες του 1ου Δημοτικού Σχολείου και στη περιοχή της Κάρλας, στο Ριζόμυλο, Στεφανοβίκειο, Κανάλια και Κεραμίδι στις αίθουσες των Δημοτικών Σχολείων τους.
Διδάσκονται πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, μπουζούκι, κλαρίνο, κρουστά, Βυζαντινή Μουσική, Μουσική Τεχνολογία και Ανώτερα θεωρητικά (αρμονία, αντίστιξη κ.α.)
Η διδασκαλία γίνεται από πτυχιούχους δασκάλους με πολυετή πείρα. Η φοίτηση στη Μουσική Σχολή έχει σαν αποτέλεσμα οι μαθητές να αποκτήσουν μουσική παιδεία καθώς και πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια αφού τους παρέχει επαγγελματικούς τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους από το κράτος εξασφαλίζοντας μια λαμπρή καριέρα για την ζωή τους.
Στις δραστηριότητες της Σχολής είναι οι μαθητικές επιδείξεις αλλά και παρουσίαση έργου αξιόλογων καλλιτεχνών διοργανώνοντας συναυλίες, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να συμμετάσχουν και να αποκτήσουν εμπειρία και στους μεγαλύτερους φίλους της μουσικής μελωδικές στιγμές.
Οι εγγραφές θα γίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 10.00 έως 12.00 στο Κ.Ε.Π Βελεστίνου τηλ. Επικοινωνίας 2425024290 και στο 6979710098.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Στ. Νασίκας εύχεται ολόψυχα καλή πρόοδο στους μαθητές της Μουσικής Σχολής Βελεστίνου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.