Ένα μπράβο πρέπει να το πούμε στον αντιδήμαρχο

0
6

GKOGKINOUDIS3Όπως εκφράζουμε τη γνώμη μας στα στραβά και στα καλά του Δήμου , έτσι οφείλουμε να δώσουμε και τα συγχαρητήρια μας όταν βλέπουμε ότι κάποιοι νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο.

Πρόσφατα, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος κος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης υπερασπίσθηκε το Ριζόμυλο με απίστευτο τρόπο και έξυπνα επιχειρήματα.

Ο Ριζόμυλος, όπως και το Αερινό, τις τελευταίες μέρες έγινε στόχαστρο αδηφάγων και λυσσαλέων εταιρειών με μόνο όφελος το κέρδος αλλά και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων όσο και του χωριού.

Μια ευχάριστη έκπληξη όμως μας περίμενε αυτή τη φορά, αφού σε όλη την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο Κος Αντιδήμαρχος δεν έπαψε ποτέ να υποστηρίζει το Ριζόμυλο.

Μερικά από τα λόγια του που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ήταν ….
«… εκλεγήκαμε και ερχόμαστε να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα των δημοτών, και τα συμφέροντα είναι να μην γίνει το εργοστάσιο»

«Στο βωμό της ανεργίας δεν θα θυσιάσουμε την υγεία των πολιτών μας»

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης ώστε αυτό το εργοστάσιο – έκτρωμα να μην γίνει τελικά.

Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο… στον αντιδήμαρχο μας Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη, ο οποίος απ΄ ότι φαίνεται κατάφερε τα ακατόρθωτα δικαιώνοντας την επιλογή του δημάρχου.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να συνεχίσεις έτσι για το καλό της Κάρλας κ. Γκογκινούδη.

Εμείς Οφείλουμε να σου του το αναγνωρίσουμε…..και τέτοιου είδους ενέργειες θα τις προβάλουμε.!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΟι ασάφειες του Κου Θεοχάρη, τι σας έκρυψε.
Επόμενο άρθροΤροπολογία για τα διόδια Μοσχοχωρίου κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν την κατάργησή τους
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.