Ελλάδα 2023!!! Περιπολικά “κινητοί τάφοι” χωρίς ζώνες ασφαλείας σε υπηρεσίες καθημερινά – Εικόνες σοκ

0
1

Σε απόγνωση αστυνομικοί που μπαίνουν στα αυτοκίνητα “τάφους” και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν στα σπίτια τους

Τα περιπολικά ανήκουν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε όπως θα δείτε πιο κάτω, βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Τα διαλυμένα οχήματα κινούνται καθημερινά στην Αττική, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για ξεκάθαρες «παγίδες θανάτου» για τους αστυνομικούς που τα χρησιμοποιούν στην υπηρεσία τους, αλλά και στις μεταγωγές κρατουμένων.

Τα οχήματα δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας για τους αστυνομικούς. Ένα απλό παράδειγμα, οι ζώνες ασφαλείας που είναι διαλυμένες και σε πλήρη αποσύνθεση.

Περιπολικά με πάνω από 750000 χιλιόμετρα, φθαρμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους εσωτερικά, που καλούνται αστυνομικοί να τα οδηγούν με κίνδυνο τόσο της ζωής τους, όσο και των ανυποψίαστων πολιτών.

Τι κάνουν όμως γι’ αυτό οι διοικούντες;

Εδώ είναι το παράδοξο της ιστορίας. Αντί η διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής να αποσύρει άμεσα τα επικίνδυνα για τους πολίτες και τους αστυνομικούς οχήματα, αυτό που κάνει είναι να διώκει πειθαρχικά με επιβολή προστίμων και έκτακτες μεταθέσεις εκτός υπηρεσίας όσους μιλάνε και καταγγέλλουν.

     

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.