Ελαιοχρωματισμοί ΔΙΑΣΑΚ – ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

0
2

Το συνεργείο μου αναλαμβάνει το βάψιμο του σπιτιού σας με άμεση παράδοση ακόμα κι αν το σπίτι είναι κατοικημένο και επιπλωμένο.

Εξυπηρετούμε όλη την περιοχή του Ρήγα Φεραίου, Βόλο και σε όλες τις άλλες περιοχές της Μαγνησίας.

Βάψιμο εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Άμεση ανταπόκριση

Με ένα τηλεφώνημά σας, έρχομαι δωρεάν στο χώρο σας για μιά επιτόπια εκτίμηση ώστε να σας δοθεί άμεσα μια γραπτή προσφορά όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν με την πιο οικονομική πρόταση.

Εγγύηση εργασιών

Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια με συνέπεια και χωρίς ταλαιπωρία και με Εγγύηση εργασιών

Είμαστε στη διάθεση των πελατών μας και δίπλα τους σε κάθε ανάγκη, πρόθυμοι να προσφέρουμε υποστήριξη, όπου και όταν χρειαστεί. Η άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για μας πρωταρχικό μέλημα.

Για το βάψιμο του σπιτιού σας χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα από επώνυμες εταιρείες, μένετε στον χώρο σας από την πρώτη ημέρα και πλένονται άμεσα χωρίς να αφήνουν σημάδια:

 

Η προετοιμασία του σπιτιού για βάψιμο περιλαμβάνει την προστασία του πατώματος, των κουφωμάτων και των επίπλων με κατάλληλα προστατευτικά καλύματα.
Αφαίρεση των μπριζών και διακοπτών και επανατοποθέτηση μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ελαιοχρωματισμού των επιφανειών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα κλείσουμε ραντεβού για να μπορέσουμε να σας βγάλουμε μία αντιπροσωπευτική προσφορά.

Δημήτριος Παπαπαναγιώτου
Κανάλια Μαγνησίας
Τηλ. 6980 634392

Έλεγχος & Βάψιμο σπιτιού

Χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα ώστε μόλις τελειώσουμε να μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε τον χώρο σας.

Απόλαυση

Απολαύστε τον χώρο σας. Αλλάξτε την διάθεση σας!!

Λύσεις ειδικά για εσάς!!!

Ζητήστε μας προσφορά. Κλείστε τώρα ραντεβού εντελώς Δωρεάν.

Αναλαμβάνουμε βαψίματα σε κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια και πολυκατοικίες. Με την χρήση όλων των σύγχρονων μέσων για βαψίματα και με την εμπειρία μας σε εφαρμογές εσωτερικών χώρων, όσο και σε προσόψεις κτιρίων, παραδίδουμε έργα εγγυημένα για την ποιότητά τους.

Βαψίματα αντοχής, υλικά άριστης ποιότητας και διακοσμητική εμπειρία, σας εγγυώνται την παράδοση ενός φρεσκοβαμμένου χώρου, με τελικό αποτέλεσμα ανώτερο των προσδοκιών σας.

Τεχνοτροπίες και διχρωμίες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την γκάμα των υπηρεσιών μας. Μοναδικές δημιουργίες για χώρους με ιδιαίτερο στιλ και ανθρώπους με ξεχωριστό γούστο.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.