Εκμισθώνει το Σκοπευτήριο Ριζομύλου ο Δήμος Ρήγα Φεραίου – Όρος στον ιδιώτη για επένδυση 150.000 ευρώ

0
723

Στην εκμίσθωση του Σκοπευτηρίου που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Ριζομύλου θα προχωρήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, μετά την ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την έγκριση των όρων της δημοπρασίας. Στους όρους της εκμίσθωσης προβλέπεται ότι σε βάθος πενταετίας ο μισθωτής θα πρέπει να προχωρήσει σε επένδυση συνολικού ποσού 150.000 ευρώ, ενώ το κατώτερο ετήσιο μίσθωμα ως πρώτη προσφορά έχει οριστεί το ποσό των 1.000 ευρώ.

Το Σκοπευτήριο βρίσκεται στην Τ.Κ. Ριζομύλου, έχει πρόσωπο στην επαρχιακή οδό Βελεστίνου – Καναλίων και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ. από τη διασταύρωση του ΠΕΒ.
Η έκταση που οριοθετεί τον χώρο του Σκοπευτηρίου είναι επιφανείας 368.098 τ.μ.
Αναλυτικότερα εντός του χώρου του Σκοπευτηρίου υπάρχουν οι κάτωθι κατασκευές:
-Κεντρικό Κτίριο Σκοπευτηρίου: Πρόκειται για ισόγειο κτίριο, το οποίο αποτελείται από δύο επιμέρους ισόγεια κτίσματα, το κτίσμα Α και το κτίσμα Β και ανάμεσα αυτών ενός ανοιχτού χώρου κύριας χρήσης.
Και πιο συγκεκριμένα αποτελείται από ισόγειο κτίσμα Α κύριας χρήσης, επιφάνειας 269,85 τ.μ. που περιλαμβάνει αίθουσα συγκεντρώσεων και αποθήκη – λεβητοστάσιο, ισόγειο κτίσμα Β κύριας χρήσης, επιφάνειας 127,15 τ.μ. που περιλαμβάνει αποδυτήρια, wc αντρών, wc γυναικών, γραφείο και ιατρείο, ισόγεια παρατηρητήρια (stand). Πρόκειται για τέσσερα ισόγεια κτίσματα, επιφάνειας 6,76 τ.μ. το καθένα (2,60Χ2,60 μ.), συνολικής επιφάνειας 27,04 τ.μ.
-Διώροφα παρατηρητήρια (stand). Πρόκειται για τέσσερα διώροφα κτίσματα, επιφάνειας 6,76 τ.μ. το καθένα (2,60Χ2,60 μ.), συνολικής επιφάνειας 54,08 τ.μ. – Κτίσματα γεωτρήσεων – ισόγειοι οικίσκοι.

Πρόκειται για τρία ισόγεια κτίσματα, οικίσκοι γεωτρήσεων, συνολικής επιφάνειας 39,90 τ.μ. (και αναλυτικότερα κτίσματα επιφάνειας 19,05 τ.μ., 10,55 τ.μ και 10,30 τ.μ. αντίστοιχα).
Στέγαστρα. Πρόκειται για τέσσερα ανοιχτά μεταλλικά στέγαστρα, με επικάλυψη από κυματοειδή λαμαρίνα, χρώματος κόκκινο σε δάπεδο από σκυρόδεμα επιφάνειας 80,00 τ.μ. (4.00 μΧ20,00μ.) το καθένα, συνολικά 320 τ.μ.

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική, και θα διεξαχθεί σε ημέρα και ώρα που θα οριστούν. Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει τούτο προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό.
Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς (κατώτερο ετήσιο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των 1.000 ευρώ ετησίως, πλέον χαρτοσήμου 3,6% για κάθε μισθωτικό έτος.

Υποχρεώσεις μισθωτή
Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί ως Σκοπευτήριο εντός του οποίου θα πρέπει με ευθύνη του μισθωτή να δημιουργηθούν, κατ’ ελάχιστον 5 στάδια για πυροβόλα, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής και σταθερού στόχου και εξοπλισμός αρχικά ενός τουλάχιστον stand για τη διεξαγωγή αγωνισμάτων πήλινου στόχου με λειόκανα όπλα, όπως τα Ολυμπιακά αθλήματα Skeet, Double Trap και CompakSporting.

Όπως προαναφέρθηκε, σε βάθος πενταετίας ο μισθωτής υποχρεούται να λειτουργήσει και τα τέσσερα stand των συγκεκριμένων αγωνισμάτων. Η συνολική επένδυση που θα πρέπει να πραγματοποιήσει ο επενδυτής για την κατασκευή των ανωτέρων έργων και τον εξοπλισμό για τη λειτουργία του Σκοπευτηρίου θα πρέπει να ανέρχεται κατ’ ελάχιστο στο ποσό των 150.000 ευρώ σε βάθος πενταετίας.
Το εντευκτήριο θα μπορεί να χρησιμοποιείται για τα μέλη και τους επισκέπτες, όπου θα διοργανώνονται ημερίδες και σεμινάρια για την προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.