Εκλογές 2023: Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι πολίτες να ψηφίσουν για μια σταθερή κυβέρνηση

0
0
Στο 361 εκλογικό τμήμα, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς ψήφισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τόσο την ψηφιακή όσο και την κανονική του ταυτότητα, λέγοντας δεν ξέρω «ποια σας βολεύει».

Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε στο εκλογικό τμήμα μαζί με την κόρη του και του γιο του όπου και οι τρεις άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Σήμερα τον λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία», είπε και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα και να ψηφίσουν για μια σταθερή πατρίδα και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας».

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα, θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους, αλλά θα ψηφίσουν και για μία πατρίδα σταθερή, η οποία θα προσφέρει τελικά συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή ψήφο και η συμμετοχή να είναι αυξημένη σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.