Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

0
18

Είδη ατομικής προστασίας χρήσης κατά τη διάρκεια της εργασίας διένειμε σήμερα η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου.

Τα είδη ατομικής προστασίας που δόθηκαν στην καθεμιά από τις σχολικές καθαρίστριες είναι: μπουφάν, αντιανεμικό, μάσκες , γάντια, άρβυλα , γαλότσες, στολές προστασίας από χημικά, αντανακλαστικά γιλέκα, ωτοβύσματα, παντελόνι εργασίας και ποδιές.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας απευθυνόμενος στις σχολικές καθαρίστριες είπε πως ο Δήμος είναι συνεπής και διανέμει τα είδη ατομικής προστασίας και τις κάλεσε να τα χρησιμοποιούν κατά την εργασία τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν είδη ατομικής προστασίας και στους υπαλλήλους καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

« Μας ενδιαφέρει η υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο μας και για το λόγο αυτό τους χορηγούμε είδη ατομικής προστασίας. Η αρχή έγινε σήμερα με τις σχολικές καθαρίστριες και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η διάθεση ειδών ατομικής προστασίας και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.
Οι σχολικές καθαρίστριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τα είδη ατομικής προστασίας που τους παρείχε ώστε να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Στη διανομή ειδών ατομικής προστασίας παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ι. Παπαϊωάννου, ο προϊστάμενος Ευ. Καραμπέρης και ο αποθηκάριος του Δήμου Λάκης Μύγας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.