Έχασε την πλειοψηφία ο Δημήτρης Νασίκας – Τα πάνω κάτω στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
1

Τα πάνω κάτω ήρθαν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση ενός ακόμα δημοτικού συμβούλου,

από την παράταξη του Δημήτρη Νασίκα. Ως αποτέλεσμα έχει, η δημοτική αρχή να χάσει την πλειοψηφία στο όργανο, ένα χρόνο πριν τις εκλογές.

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο Χ. Παπαρούνας, ενώ είχε προηγηθεί εκείνη του Γιώργου Παπαδάμ, με αποτέλεσμα η παράταξη του Δημάρχου να μετράει 13 συμβούλους και της αντιπολίτευσης (μαζί με τους ανεξάρτητους) 14.

Ο κ. Παπαρούνας, σύμφωνα με όσα δήλωσε, θα ψηφίζει θετικά σε όσα θέματα κρίνει ότι γίνονται για το καλό του τόπου. Αιτία της παραίτησης ήταν ο συμβιβασμός που επήλθε μεταξύ του Δήμου και της Χαλυβουργίας, προκειμένου η εταιρεία να πληρώσει 250.000 ευρώ για χρέη της, ενώ η Επιτροπή Φορολογικών Διαφορών, στην οποία προέδρευε ο δημοτικός σύμβουλος είχε αποφανθεί για 700.000 ευρώ χρέος. Ο κ. Παπαρούνας αισθάνθηκε ότι “αδειάστηκε” από τον Δήμο και για λόγους αρχής έθεσε τον εαυτό του εκτός δημοτικής ομάδας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.