Δραματική η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ

0
31

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αδιαφορώντας για την δεινή οικονομική θέση στην οποίαν έχει περιέλθει  ο ιστορικός Σύλλογος συνεχίζουν παρά τις αντιδράσεις, την επίσχεση εργασίας την φυγή παικτών στην ΚΑΕ την καθοδική αγωνιστική πορεία της ομάδας να αδιαφορούν χωρίς να αποδεσμεύουν την ομάδα που πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.

Οι σωρρευμένες οφειλές μεγάλες αυξάνονται συνέχεια δυστυχώς χωρίς να υπάρχει προοπτική βελτίωσης. Απευθύνω έκκληση στην σημερινή διοίκηση να αντιληφθεί το μέγεθος των ευθυνών της να συνυπολογίσει ότι διοικεί μια ιστορική ομάδα.

Θα ζητήσω εγγράφως πληρέστερη ενημέρωση για τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και το ύψος των οφειλών προς παίκτες και τρίτους και θα προσπαθήσω να ηγηθώ μιας προσπάθεις δημιουργίας ενός team υγιών επειχειρηματιών που θα αναλάβουν την σωτηρία και εξυγίανση της ομάδας που κατρακυλά ολοένα και περισσότερο στην ανυποληψία.

Όπως έγινε γνωστό ο διακεκριμένος Ποινικολόγος που αγαπά την καλαθόσφαιρα συναντήθηκε πρόσφατα με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή άλλοτε Αρχηγό της Εθνικής ομάδας και κόουτς του ΑΡΗ, Παναγιώτη Γιαννάκη και συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο για τα οξυμμένα προβλήματα του Συλλόγου και το νέο διοικητικό μοντέλο που ετοιμάζεται.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.